Reiki en mindfulness

Dat de samenwerking van mens en hond gebaseerd is op energie, dat zal velen niet meer verbazen.

Dit is dan ook dé reden dat ik in mijn praktijk werk met Reiki en Mindfulness.

 

Reiki

In mijn praktijk is het mogelijk een Reiki behandeling te ontvangen voor de hond. Reiki is voor vele doeleinden geschikt en het helpt je hond te ontstressen, waardoor de samenwerking flink vooruit kan gaan.

 

Voor honden kennen geen ‘Reiki’, voor hen is het enkel ‘energie’ waar zij op reageren en dat maakt de zuivere energie van Reiki dan ook een graag ontvangen energie. Honden voelen dat ze er rustig van worden en het gebeurt dan ook geregeld dat ze er zelf om gaan vragen.

 

Reiki
Reiki

Ook weet een dier zelf wanneer het voldoende heeft ontvangen. Reiki voor honden is een zeer pure vorm van heling en op ontzettend veel manieren inzetbaar.

Je kunt in mijn praktijk terecht voor een volledige behandeling.

Wil je zelf leren hoe je Reiki inzet bij je hond? Binnenkort start ik een cursus, speciaal voor honden eigenaren, zodat zij kunnen leren de energie van Reiki in te zetten. Wil je meer weten of op de hoogte blijven? Neem dan even contact met mij op.

 

Reiki

Mindfulness

Leven in het ‘nu’, dat is waar velen van ons naar op zoek zijn. Voor honden is dit een heel normaal gegeven, zij weten niet beter dan leven in het moment. Het zijn de baasjes die dit concept vergeten zijn.

In mijn praktijk gebruik ik mindfulness om je bewust te maken van de invloed die een gejaagd leven heeft op de omgang met je hond. We gaan aan de slag met technieken die jou leren pas op de plaats te maken en de band met je hond te versterken.

Door mindfulness te gebruiken ontdek je hoe je onbewust energie met je mee draagt wat invloed kan hebben op het gedrag van je hond. Je hond reageert immers op de energie die jij bij je draagt. Word jij je bewust van je eigen energie? Dan zul je meer en meer gaan begrijpen, waarom jouw hond reageert zoals hij reageert. Zeer leerzaam, niet enkel voor de hond, maar zeker ook voor jou!

Reiki